Koppány Lovasudvar

A Koppány Lovasudvar a Bakonyalján fekvõ kis településen, a Veszprém megyei Bakonykoppányban található, ahol csend és nyugalom uralkodik. A ház udvaráról gyönyörû kilátás nyílik a Bakony napsütötte hegyeire, virágos réteire. A túrák során többféle vaddal is találkozhatnak a vendégek. A fák, bokrok sûrûjében nappal vaddisznó, dámvad, szarvas és õz pihen, itt bújik meg a vadmacska, a pele, a vizekben a vidra.

Régi paraszti stílusban, igényesen kialakított vendégházban 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáival és házias konyhával garantálják az önfeledt kikapcsolódást. Vendégeknek naponta háromszori étkezést biztosítanak. Vendégek többféle lovastúra-útvonal közül választhatnak, a pár napos hétvégi lovaglásoktól az egész hetes, hosszabb útvonalakig. Szolgáltatásaik körébe beletartozik a lovaskocsizás, hintózás a szõlõhegyen, s a pincészetek legfinomabb borainak kóstolása.

A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetõség áll még a vendégek rendelkezésére: különféle kerékpár- ill. gyalogtúrák szervezése, horgásztó és számtalan turistalátványosság a Bakonyban, Zircen, Pápán és környékén. Vendégek kényelmét szolgálja továbbá a ház udvárán kiépített régi stílusú kemence és pihenõhely, ahol a nap végén együtt fogyasztják el a ropogósra sült húsokat, zöldségeket és kóstolják meg a háziúr zamatos borát.

Bakonykoppány Petőfi S. u. 33. ; kocsislaszlo@koppanylovasudvar.hu

Szolgáltatás honlapja: http://koppanylovasudvar.hu/

Nézd meg térképen is hol található

GPS Koordináták: É 47.330922, K 17.684555

47.330922, 17.684555