BRINGAUTAK

MIT KELL TUDNOD EZEKRŐL A BRINGAUTAKRÓL?

1 NAPOS TÚRA 

A mikor minden felszerelésünk velünk van és így vágunk neki az útnak és a kalandnak. Lehet, hogy egyedül vagy csoportosan, lehet céllal vagy csak úgy spontán céltalanul, hogy megismerjük a vidéket.

Használd az SMB Bringa Térképet, vagy kérdezz meg egy helybelit, hova érdemes tekerned.

CSILLAGTÚRA

Amikor felszerelésünk döntő része a szálláson kerül elhelyezésre, míg mi, nap mint nap, a környék egy-egy szegletét járjuk be. Ez lényegében egynapos túrák sorozata, így reggel indulsz és este érkezel vissza. Csak az alapvető dolgokat viszed magaddal és te határozod meg, hogy aznap melyik irányba indulsz el. Ily módon sok csodát fedezhetsz fel a környéken, legyél egyedül vagy többedmagaddal! Családoknak ajánljuk, ahol a gyerekeknek és szülőknek is így kényelmesebb a bringázás.

VÁNDORTÚRA

Ahol minden éjszaka más-más szálláson hajtjuk álomra fejünket és összes holminkat folyamatosan magunkkal visszük. Így járhatunk be hosszabb útvonalat, ismerhetünk meg több tájegységet, viszont bringánkat fel kell készíteni a csomagok szállítására. Mehetsz egyedül, de baráti társaságoknak, csoportoknak ajánljuk.

Készüljetek fel rá és foglaljátok le időben a szállást.

SZERVEZETT TÚRÁK

A holmit egy kísérőautó viszi vagy van egy meghirdetett túraút, amelyen egy túravezető visz titeket végig vagy olyan élménytúrát jelent, amely egy élmény köré szerveződik. Ez magasabb árkategóriába tartozik és nem minden időpontban érhető el. Főként csoportok, baráti társaságok számára ajánljuk.

Mindig van egy szolgáltató, aki a szervezett túrát kiajánlja felétek.

 

KERESS RÁ A TÉRKÉPEN, HOGY MILYEN BRINGAUTAKAT
ÉRHETSZ EL AKTUÁLISAN!

 

 

SMB KÉTKERÉKEN ÚTLEVÉL

Az SMB Kétkeréken Útlevéllel további élményben részesítünk téged és arra ösztönzünk, hogy minél több helyszínre juss el és gyűjtsd össze a pecséteket az útlevélbe. Az adott helyszínen kapott pecsétnyomattal tudod igazolni a megtett kilométert és a felkeresett települések számát.

Hamarosan bővebben is írunk arról, hogy mit is kezdhetsz ezzel az útlevéllel és a gyűjtött pecsétnyomatokkal!